Rekrytering

Rekrytering

Jag erbjuder rekryteringstjänster inom de flesta kompetenser inom IT-området. Exempelvis alla typer av utvecklare inom mjukvaruutveckling, arkitekter, produktägare, projektledare, test/QA, UX-designer, utvecklingschef, CTO med mera. Fokuserar på tre typer av bolag, startups, etablerade produktbolag samt specialiserade konsultbolag. Oftast små till medelstora bolag som sitter i centrala Göteborg med omnejd. Jag använder inte annonser i vanlig form utan lägger ut mina förfrågningar via mina kanaler på tex Linkedin samt arbetar mycket med att aktivt leta upp de kandidater som passar för en viss tjänst och kontakta dessa.

En stor del av mina rekryteringar sker genom tips och rekommendation från människor jag kommit i kontakt med under mina 13 år av aktivt relationsbyggande och nätverkande i IT-Göteborg.

Målsättning

Min målsättning är att jobba med de mest attraktiva bolagen och även de mest attraktiva kandidaterna i Göteborg. Jag har bra koll på de flesta bolagen i Göteborg och vet vilka som är på väg upp respektive ner, vilka man bör satsa på respektive undvika. Jag strävar efter att skapa maximalt med värde för båda parter.

Kontakta mig

Om du har frågor eller funderingar, kontakta mig. Jag svarar inom kort.